Mikä LakeusRekry


MIKÄ LAKEUSREKRY?

Lakeusrekry Oy on henkilörekrytointeihin, uudelleensijoituspalveluihin sekä henkilöstön valmentamiseen ja HR-prosessien kehittämiseen erikoistunut ammattimainen asiantuntijayritys.
Emme tee henkilöstövuokrausta.Ydinajatuksemme on palvella asiakkaita niissä asioissa, joissa meillä on kovaa kokemusta ja osaamista.


ojala-tuomo-ip

Tuomo Ojala

toimitusjohtaja, rekrytointiasiantuntija

Profit with People Oy:n toimitusjohtaja Tuomo Ojala on tehnyt pitkään valmennus- ja kehittämistyötä nimenomaan yritysten johdon, myynnin ja henkilöstöhallinnon parissa. Lisäksi Tuomo tekee osaamiskartoituksia, persoonallisuusanalyyseja ja erilaisia rekrytointiprosessia tukevia henkilöprofilointeja. Näin työnantaja saa varmistuksen siitä, että tehtävään löytyy paitsi osaamiseltaan, myös persoonaltaan oikea tekijä.
p. 045 878 5550
tuomo.ojala(a)lakeusrekry.fi
Mikko Isoniemi

Mikko Isoniemi

hallituksen puheenjohtaja, rekrytointiasiantuntija

Myynninmaailma Oy:n toimitusjohtaja Mikko Isoniemi on toiminut yli 10 vuoden ajan myynnin ja markkinoinnin esimies-, kehittämis- ja valmennustehtävissä. Mikko on myös kokenut liiketoimintakonsultti, ja miehen sydän palaa halusta saada pohjalaisyritykset yhä leveämmälle menestyksen tielle. Tässä kehitystyössä tärkeä sija on myös onnistuneilla rekrytoinneilla!
p. 040 746 5188
mikko.isoniemi(a)lakeusrekry.fi
Jouko LinkedIn

Jouko Karjalainen

konsultointijohtaja

Jouko Karjalainen on tehnyt lähes 20 vuoden ajan johtaja- ja päällikkötason rekrytointeja sekä uudelleensijoitusvalmennuksia. Hänellä on myös vahva kokemus erilaisista organisaation HR-aiheisiin liittyvistä  kehitystehtävistä ja valmennuksista. Jouko on toiminut aiemmin eri konsulttiyrityksissä, itsenäisenä yrittäjänä ja yrityksien henkilöstöpäällikkörooleissa. Sertifioitu DiSC -henkilöprofiloija ja -valmentaja.
p. 0400 72 17 17
jouko.karjalainen(a)lakeusrekry.fi
Päivi Virtaniemi

Päivi Virtaniemi

yhteyspäällikkö

Päivi Virtaniemellä on vahva yrittäjätausta 7 vuoden ajalta ja hän tuntee erityisesti pohjalaisten pienyrittäjien tarpeet. Päivin oma tausta työnantajana on myös omiaan tekemään rekrytoinneista onnistuneita niin työnhakijan kuin yrittäjänkin näkövinkkelistä. Lakeusrekryssä Päivi tekee rekrytointityön lisäksi myyntiä ja markkinointia sekä vastaa yhteysliikenteestä toimijoiden välillä.
p. 044 988 7047
paivi.virtaniemi(a)lakeusrekry.fi